Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Bloggen

Här skrivs det om vad som händer i livet, universum, företaget, magi, budskap, m.m

Skyddsängel

Vi är alla hållna

9 januari 2022

Tiden som är nu är intensiv för många, energier som är i omlopp ger oss prövningar, splittringar, förändringar som behöver gås igenom och alla blir vi testade på våran livs väg på ett eller annat sätt. I världen så är mycket upp och ner, och när alla tror att det ska bli lugnare, går media ut med att det ökar och stramar åt människors liv igen. Hur mycket vi blir påverkade är individuellt och det är olika mycket hur våra liv påverkas. När allt startade med c-utbrottet så trodde jag inte att det skulle bli så här. Men nu står jag här två år senare och är jäkligt trött på det får jag lov och säga. 

Saker och ting kommer aldrig bli som det har varit, och denna förändring är något som vi behöver. Vi behöver bli prövade på detta, så vi lär oss att känna in oss själva, och lyssna på vad vi behöver utifrån oss själva. Så våra frön så saker och ting landar där det ska inom en snar framtid. Året 2021, var ett vaknings år, där för mig och många andra innebär att vi måste lyssna på oss själva och ingen annan, vad det än gäller. INTE enbart vaccin som många tänker på. Utan vad är våra behov? Vad vill man göra i livet och vad mår man faktiskt bra av?

Sedan ska man ta det därifrån. Inte backa tillbaka till gamla spår, utan förändra oss, vara vår bästa version av oss själva. Blicka framåt.
Det innebär också för mig och mitt företag att jag måste hitta andra lösningar och sedan hitta på nya roliga saker, för det vi tidigare gjort kommer vi inte längre kunna göra.  Så. det nya året kommer bli intressant att följa.

Men något jag vet är att vi alla är hållna av. universum, andevärlden, änglarna och naturväsen.