Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Min historia

*I motvind och medvind*

En själ är född

Jag är född och uppväxt i Karlskoga. Jag har sedan barn sett andar och känt av andra människors energier.

Under min uppväxt har jag stängt av mer och mer, då mycket var otäckt och läskigt.

Jag har alltid haft på känn att det finns något mer än det vi kan se. Så dit har jag vänt mig i många lägen, och jag har känt mig trygg där.

Min mediala resa

Jag började min utveckling när min mormor dog 2016, jag kände då att det började hända för mycket och jag hade ingen kontroll. Så efter ett möte med ett medium, så började jag en kurs i medial utveckling.

Och på den vägen är det. Jag har gått kursen för egen personlig utveckling. Tarot kurser för Eagleeye Tarot (Lennart), samt Reiki steg 1 SusannaJ(karlskoga) och steg2 hos spirituellt.

Sedan är jag väldigt mycket själv lärd, jag får till mig saker ifrån andevärlden och mitt lilla team. Om hur jag ska gå tillväga och hur jag ska prova nya saker för att lära mig mer. Så jag har lärt mig mycket ifrån dom om hur jag ska arbeta.

Jag har gått små kurser/workshops inom inka shamansk kunskap hos Victor Forselius. Detta är ju enbart för egen personlig utveckling. Även en shamansk kurs, steg 1 hos Maskrosgården, Örebro.

Andevärlden, vägledning, kurser, mässa

Jag har i dag, enskilda sittningar. Där jag vägleder med hjälp av tarot kort eller andevärlden. Jag kontaktar också andevärlden för att förmedla budskap.

Kurser i andlig healing och mediala utvecklings kurser håller jag i.

Sedan har jag mitt nya projekt som är Hälsomässor, men alternativ inriktning.

Min första mässa var i Karlskoga. Framöver kommer jag finnas i Degerfors